Brusseleir!-Beerbox #1 – de mèlange van Johan Verminnen

Brussel als Bierparadijs op smaak gebdacht door Johan Verminnen

Brussel is altijd een bierstad geweest. Hoewel de 120 ambachtelijke brouwerijen die Brussel historisch rijk was een 30-tal jaar geleden haast allen verdwenen, leeft de Brusselse biercultuur sinds enkele jaren weer stevig op dankzij talrijke nieuwe initiatieven van lokale ondernemers en microbrouwerijen. En waar het bier vloeit bruist den Brusseleir! De volgende maanden laten we jullie kennismaken met enkele verborgen pareltjes in de originele proefpakketten van de Brusseleir! Beer Box. In samenwerking met www.mybeerbox.be lanceert Brusseleir! enkele originele bier boxen waarin je een mélange van Brusselse brouwerijen en hun bieren kan ontdekken. Geassembleerd naar de smaak van enkele gerenommeerde Brusselaars.

De eerste versie van de Brusseleir! Beer Box werd voorgeproefd en geselcteerd door niemand minder dan onze voorzitter Johan Verminnen. Subtiel, verfrissend en toegankelijk wordt het een ware zomermélange om vrienden mee te verrassen of zelf van te genieten.

Er is keuze uit een selectie van 4 verfrissende bieren met een Saison d’Union, een Brussels IPA, een Zenne Pils en een Gansbeek Blond. Daarnaast kan je ook voor een box opteren met 6 biertjes waarbij er nog twee aperitiefbieren aan toegevoegd worden zoals de Rosé de Gambrinus en Chike Mademoiselle voor een langgerekt smaakpapillenfeest.

Deze unieke bierboxen zijn mits afhaling te koop mits via onze shop in Et Oeis van ’t Brussels, Vlaamsesteenweg 98 te 1000 Brussel.

https://www.brusseleir.eu/magazaain/categorie/bierbox/

Of via My Beerbox met thuislevering

https://mybeerbox.be/collections/brusseleir