Onze Feere 
Business Copains

Samen met Karl Lagrou (Protectas), Karel Lowette (Silhouet Architects), Marc Vanoverstraeten (MVO Management), Luc Gaelens (Gaelens Bouwprojecten), Bram Vanhengel (Volvo Sterckx -De Smet), Dirk Bosmans (Gudrunxpert) en Frank Van Hille (DHL eCommerce) tracht Brusseleir! een gezellig en onbevangen (top) business netwerk van Brusselse ondernemers en Brussel believers op te zetten: “Brusseleir! Business Copains”

De bedoeling is, naast het netwerk gebeuren, de werking van de vzw Brusseleir! te ondersteunen en uit te dragen.

Word Business Copain of Copine 
van Brusseleir!

Als liefhebber van het Brussels, en van dat speciaal gevoel Brusseleir te zijn, biedt Brusseleir! een spannend voorstel:  

Laten we samen de Brusseleir!-projecten ontwikkelen en nieuwe projecten brouwen die nog meer kunnen bijdragen aan de promotie van het Brussels, haar verborgen juweeltjes kunnen laten zien en horen en ervaringen kunnen creëren die zowel de trouwe Brusselaar als jonge ketten en nieuwkomers aanspreken.

Brusseleir! is meer dan een organisatie; het is een familie die verenigd is door liefde voor de unieke charme, diverse cultuur en gezellige zwans van de Brusselse taal.
Een werking die je kent van De Weik van’t Brussels, Brussels Volkstejoêter, de Verkeezing van den Brusseleir van ’t joêr en vè et leive, de academische projecten, BrusselsTuub, Brussels Boef enzovoort. Een werking die intussen continu tienduizenden mensen aanspreekt en bekoort, waarbij de opportunities to see blijven groeien!  Brusseleir! blaakt van goede gezondheid en ambitie, et comment!

Brusseleir! doet het goed, en het kan nog beter.
Stel je voor wat voor ongelofelijke dingen we kunnen bereiken als we onze creativiteit, enthousiasme en liefde voor het Brussels en Brusseleir! combineren?

Samen willen we nu gaan voor meer, samen maken we het verschil voor Brusseleir!


Ontdek onze hospitality-aanbod op aanvraag en versterk uw professionele relaties dankzij exclusieve Brusseleir!-momenten. 

Op aanvraag:  geert@brusseleir.eu

De lancering van het project

Onze Business Copains