Brussel Boef – De Fiest van de Brusselse kuike Een uniek kookboek


Een Brusselaar is een levensgenieter die er altijd het beste van maakt. En Brusseleir! is de vereniging die die positieve instelling tot ver buiten de stadsgrenzen wil uitdragen. In de eerste plaats door het Brussels dialect te promoten dat bij die Brusselse spirit hoort. Met zowel culturele als sociale initiatieven. 

Daarom wilde Brusseleir! ook zeer graag actief zijn op het terrein waar het sociale en culturele samenkomen: in de Brusselse keuken. Ook daar heeft Brussel een grote traditie te verdedigen en een boeiende, diverse toekomst te ontdekken. Ons culinaire stadsproject Brussel BOEF! werd een feestelijk menu van Brusselse taal en Brusselse keuken met als kers op de taart: een uniek Brussels kookboek. 

Dit boek is zowel een uitnodiging aan de lezer om zijn kennis van de Brusselse producten, gerechten en restaurants uit te breiden, als een hommage aan de hele culinaire sector in de hoofdstad. We hebben bij dit kookboek een brede groep gepassioneerde mensen betrokken die een eigen kijk hebben op de Brusselse keuken: van amateurkoks over jonge chefs tot ervaren rotten en sterrenchefs. We presenteren restaurants die al lang bestaan, maar ook nieuwe zaken, van brasseries tot sterrestaurants, binnen en buiten Brussel.

Brusseleir! hoopt dat dit boek in handen komt van iedereen die graag zelf aan de slag gaat met de Brusselse taal en de Brusselse gerechten.

Wa paasde doevan? Leist da ne ki, en doot er dèn ne ki zëlf eet mei!  

Bestel het kookboek via de webshop. Wil je het boek graag komen ophalen in ons kantoor? Mail naar info@brusseleir.eu of bel naar 02/502 76 93.

Kostprijs: 29,00 euro

Maak het compleet met de Brussel boef tablier, een keukenschort met borduursel van het Brussel Boef logo.
Kostprijs: 24,00 euro

Kookboek + tablier samen aan voordeelprijs: 49,00 euro

Je kan het kookboek komen ophalen in de Vlaamsesteenweg 98, 1000 Brussel, tijdens onze openingsuren. (Maandag tot donderdag van 9uur tot en met 17uur, vrijdag van 9uur tot 15u30). Geef ons op voorhand een seintje, zodat we een boek aan de kant kunnen zetten voor jou.

Gelieve je adres door te geven indien je kiest voor verzending. Hou rekening met extra verzendingskosten. We sturen het boek op nadat we de betaling ontvangen hebben.

Is dat geen mooi en uniek eindejaarskado?