Brusseleir! CHAUD

Brusseleir!CHAUD is een straf team van 10 jonge Brusseleirs of fans van Brussel die de vinger aan de pols houden van wat er in Brussel (en in het Brussels) gebeurt. Zij houden de Brusseleirs op de hoogte over toneel, film, muziek, dans, horeca, architectuur, sport, literatuur, uitgangsleven, en veel meer.

Ieder van hen engageert zich om gedurende min. 1 jaar maandelijks een stukje te maken over wat er leeft in hun wereld.

Zo krijgen we via onze site en social media een continue stroom van recent en interessant nieuws, en blijven alle Brusseleirs op de hoogte van wat er beweegt, wat er moet gezien, gelezen, gehoord en meegemaakt worden.

Wie kan deelnemen en wat wij verwachten

Elke jonge Brusseleir, of fan van Brussel, tussen 18 en 30 jaar die een studie volgt of een passie heeft waarover hij/zij elke maand een kort interessant stukje met nieuwswaarde kan schrijven.
Alles is mogelijk: Muziek, dans, sport, theater, architectuur, sociaal engagement, media, mode, culinair, film, maar ook andere voorstellen zijn welkom.
Elk lid van het Brusseleir!CHAUD volgt de actualiteit in zijn/haar specifieke sector op de voet en verbindt er zich toe om elke maand een stukje in te leveren.
In tekst met foto’s, in film, reportage, interview… alles kan, als het maar boeiend en interessant is. Je moet niet in het Brussels schrijven, das al ’n zorg minder 🙂
Brusseleir! Is een klein team dat werkt met veel vrijwilligers. Je moet bereid zijn om dit gratis te doen, maar je krijgt wel de kans om je passie met veel mensen te delen, je communicatievaardigheden aan te scherpen en naam te maken in de sector waarin je actief bent.
Geen stress! Je hoeft geen begenadigd schrijver te zijn om deel uit te maken van het Team, we voorzien een inloop periode zodat iedereen de kans krijgt om zich in te leven.

Meer info? 
Bel naar Brusseleir op 02 502 76 93
of bericht naar 02 502 76 93
of mail naar chaud@brusseleir.eu

Roulez jeunesse !