VACATURE – MEDEWERKER ORGANISATIE EN MANAGEMENT (V,M,X)

Fier om Brusselaar te zijn, goesting om Brusseleir! te worden ?

Brusseleir! houdt het Brussels dialect levend. Maar Brusseleir! is meer dan dat. Als organisatie die de ziel van het Brussels uitdraagt, cosmopoliet, bon-vivant, optimistisch, soms wat stout maar altijd met goede bedoelingen, slaat Brusseleir! via haar werking bruggen tussen generaties en gemeenschappen in Brussel. Brusseleir! doet dit via haar activiteiten als het Brussels Volkstejoêter, De Weik van ’t Brussels, Toêllesse Brussels, Brusseleir! van ’t Joêr en vè et leive, BrusselsTUUB en veel meer.

Om nog meer mensen te laten proeven van de mélange van ’t Brussels versterkt Brusseleir! haar team met een:

MEDEWERKER ORGANISATIE & MANAGEMENT (V,M,X)
Je bent punctueel, productief en stressbestendig en houdt er van dat ook de kleine puntjes in een organisatie op orde zijn, dan ben je ongetwijfeld de geknipte administratieve steun en toeverlaat voor Brusseleir! Met je open geest en feeling voor menselijk contact en flexibele inzetbaarheid verzorg je het onthaal in ons kantoor en op onze events.
Als enthousiaste werkmier verzorg je ook voor onze kleine organisatie het kantoormanagement, de administratie, het factuurbeheer en de voorbereiding voor het boekhoudkantoor, de ticketing en de inschrijvingen voor onze events, het beheer van onze webshop en fysieke shop, de verhuur en onderhoud van onze ankerpunten, je werkt mee aan de uitvoering van onze communicatieprojecten en events en hebt ook oog voor efficiëntie en timing. Je koppelt een gedegen ervaring in office management en aandacht voor oplossingsgericht denken en handelen aan een menselijke touch in het omgaan met de vele vrijwilligers waarop onze activiteiten draaien. Je voeling met cultuur, je flexibiliteit, tweetaligheid en je liefde voor het Brussels en Brussel maken van jou de geschikte kracht. Al snel word je voor onze copains en copinekes en voor de vele passanten samen met de Algemeen Directeur de smoel van Brusseleir! in ’t Oeis van ’t Brussels en elders.

Wat breng je mee:
Je hebt een hogere opleiding organisatie en management (vorige office management) of je beschikt over een gedegen ervaring in soortgelijke functie.  Voeling met Brussel is een must, enige werkervaring aangewezen en veel levenslust is een pluspunt.
Kan je autonoom en zelfstandig werken in een klein team met veel inzet, creativiteit en een goeie dosis humor, stuur ons zeker je motivatiebrief en cv.

Selectieprocedure:
1. Een schriftelijke sollicitatie indienen vóór 20 juni 2021 via geert@brusseleir.eu
2. Na de schriftelijke selectie volgen er sollicitatiegesprekken op donderdag 24 juni 2021.

Indiensttreding: vanaf half augustus 2021