Kathleen Wayembergh, nieuwe algemeen assistente – “Ik ben gek op wat Brusseleir! doet”

Met Kathleen Wayembergh heeft Brusseleir! een enthousiaste nieuwe medewerker. Zij komt Mira Sissau vervangen als algemeen assistente en wil een draaischijf zijn op administratief, commercieel en zeker persoonlijk vlak.

Kathleen woont in Roosdaal in het Pajottenland, maar is een halve Brusseles. “Brussel is mijn stad. Mijn ouders zijn van Anderlecht, waar ik ook naar school ben gegaan.” Kathleen heeft marketing gestudeerd, bouwde veel ervaring op in de kledingsector als verkoopster en gerante, waarna ze in 2000 de overstap maakte naar de banksector. “Maar de banksector is niet meer dezelfde als toen ik er 23 jaar geleden ben beginnen werken. Ik kon er moeilijk mee om dat ik de klanten niet meer dezelfde service kon bieden. Samen met een jobscoach heb ik uitgekeken welke richting ik uit kon, en de cultuurwereld sprak me aan. Ik ben compleet gek op het Brussels Volkstejoêter en al die andere dingen die Brusseleir! doet. Zelf spreek ik het Brussels dialect nog niet goed, maar ik versta het wel allemaal want mijn ouders spraken het.
Wie houdt er niet van een Raymond Goethals? Ik ken Geert Dehaes ook al jaren, en ik wist hoeveel plezier hij had in zijn job. Dus heb ik niet getwijfeld om te solliciteren toen er een vacature was.”
Het is allemaal nog heel nieuw voor Kathleen, maar ze heeft er veel zin in. “Ik doe graag administratie, en ook wat management met een menselijke touch. Ik wil volledig achter Brusseleir! staan om het te laten groeien. Door mijn sociale kant had ik ook bij de bank al een goed contact met de klanten. Zo wil ik ook een draaischijf en een gezicht van Brusseleir! worden in ’t Oeis van ’t Brussels en aan het onthaal van ’t Brussels Volkstejoêter. Door mijn commerciële ervaring kan ik misschien ook in de fondsen- en sponsorwerving mijn steentje bijdragen in samenwerking met Geert.”