Oproep BrusselsSLAM – Ge doot toch mei?

I.s.m. GC De Markten en Zinnema

BrusselsSLAM, onder deze werktitel bereidt Brusseleir! een omvattend jongerenproject voor dat In het najaar wordt voorgesteld. Eén van de projecten wordt SLAM POETRY IN’T BRUSSELS onder leiding van de jonge getalenteerde acteur en dichter Mathieu Carpentier.

SLAM POETRY in’t Brussels.

Brusseleir! gaat op zoek naar 10 Brusselse artiesten om samen Slam Poetry in’t Brussels te schrijven en om eind november/begin december een vette show te geven in GC De Markten in Brussel! Ge doot toch mei?

Spelregels:

1.Schrijf je voor eind september 2023 in met 2 van jouw beste poëzietjes of Slam Poetry teksten en stuur ze naar: slam@brusseleir.eu

2.Jij bent van Brussel, resideert in Brussel of je hebt een sterke link met Brussel (school, werk etc.)

In september selecteren we uit alle inzendingen 7 tot 10 artiesten om mee aan de slag te gaan. De geselecteerde artiesten vormen het gezicht van wat er vandaag de dag leeft binnen de Brusselse jongeren-Slam Poetryscene. Deze artiesten worden naar aanloop van de show in GC De Markten dan ook uitgebreid via workshops begeleid en voorgesteld via video en social media.

Na de selectie:

Je schrijft in jouw eigen stijl Slam Poetry binnen het thema ‘Brussel’ of ‘Het leven in de stad (Brussel)’. Brusseleir! gaat daarna met jou aan de slag om de tekst te vertalen naar het Brussels dialect, want je gaat jouw Slam Poetry brengen in het Brussels dialect! Brusseleir! zorgt voor zichtbaarheid van jouw Salm Poetry in het stadsbeeld!

 

Hey hoow wacht! Ik kan geen Brussels dialect!

Geen probleem. Je hoeft helemaal geen Brussels dialect te kunnen.

Brusseleir! staat voor je klaar om je te helpen.

Stel je kandidaat vóór eind september 2023 via slam@brusseleir.eu